1. Generelt
1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller når du besøger vores hjemmeside www.visitgreenland.com og dets tilsvarende dansksprogede og tysksprogede versioner.

 

2. Dataansvarlig
2.1. De dataansvarlige organisationer for behandling af dine personoplysninger er:

Filip Dawid Gielda Nielsen / Visit Greenland ApS
Strandgade 91
1401 København
CVR-nr.: 21553182
Telefon: +45 41319947
Mail: filip@visitgreenland.com

Og

Visit Greenlands repræsentant i EU
Mads Lumholt
Strandgade 91
1401 København
CVR-nr.: 21553182
Telefon: +45 31221171
Mail: lumholt@visitgreenland.com

2.2. Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som er gældende fra 25. maj 2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger på, kan du rette henvendelse til filip@visitgreenland.com eller telefon +45 41319947.

2.4. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til Visit Greenland. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

3. Hjemmeside og cookies
3.1. Når du besøger vores hjemmeside www.visitgreenland.com, benytter vi cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger hjemmesiden (trafikmåling), samt hvordan vores brugere interagerer med hjemmesiden. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbinde brugeradfærd med navngivne personer.

Google Analytics: Denne cookie tillader os at se oplysninger om brugerens aktiviteter på en given hjemmeside, herunder, men ikke begrænset til sidevisninger, hvilken internetforbundet enhed der anvendes, og varigheden af besøget på den pågældende hjemmeside. Oplysningerne er ikke personligt identificérbare og vises som tal, hvilket betyder, at det ikke kan spores tilbage til navngivne enkeltpersoner. Dette vil bidrage til at beskytte dit privatliv. Ved hjælp af Google Analytics kan vi se, hvilket indhold der er populært på vores hjemmeside, og stræber efter at give dig flere af de ting, du som bruger på vores hjemmeside udviser at have mest interesse for.

Google AdWords: Ved at bruge Google AdWords-koder kan vi se, hvilke sider der har bidraget til kontaktformular-henvendelser. Dette giver os mulighed for at udnytte vores betalte søge-budget bedre. Disse oplysninger er ikke personligt identificérbare.

HotJar cookies som f.eks. Hvilke links du klikker på og hvornår. Disse data er fuldstændig anonyme og derfor ikke personligt identificérbare eller associerede med et bestemt individ.

3.2 Som nævnt i pkt. 3.1. benytter vi Google Analytics-cookies for at give os indsigt i, hvordan de besøgende agerer på vores hjemmeside. Vi deler data i forbindelse med antal af kliks på rejsepakke-reklamer, med vores annoncører. Resten af data bruges udelukkende til at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

3.3. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

3.4. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

 

4. Indsamling af personlige oplysninger
4.1. Kontakter du os fra hjemmesiden, www.visitgreenland.com, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn og email-adresse.

4.2. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

4.3. Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

4.4. Feedback, kommentarer eller spørgsmål om Kathart og AW Media ApS som leverandører af vores digitale løsninger.

4.5. Trafikoplysninger som angivet af din webbrowser, f.eks. browser type, sprog og adressen på den hjemmeside hvorfra du har klikket dig videre til vores, samt anden trafikinformation som f.eks. IP-adresse

4.6. Dit samtykke til modtagelse af vores nyhedsbrev, som du selvfølgelig til enhver tid kan trække tilbage, ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Du har mulighed for at afmelde nyhedsbrevet i bunden af hver nyhedsbrevs email. Dette gøres ved at trykke på ”afmeld nyhedsbrev” knappen – herefter slettes din email adresse fra systemet. Du kan også sende en email til filip@visitgreenland.com hvis du ønsker at blive slettet fra systemet.

 

5. Behandling af personlige oplysninger
5.1. Vi bruger din email adresse til udsendelse af nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services for at tilbyde dig det mest relevante indhold. Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er relevant. Det vil i den her forbindelse sige indtil at du selv framelder dig nyhedsbrevet.
Det er altid muligt at framelde dig ved at benytte linket i bunden af de nyhedsmails du modtager, eller ved at kontakte filip@visitgreenland.com

5.2. Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondataloven.

5.3. Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger til 3. part uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i henhold lovgivningen.

 

6. Deling af dine personoplysninger
6.1. Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår med vores IT-drift, hosting, mv. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører og vores tekniske support.

 

7. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS
7.1 Som en virksomhed placeret i Grønland (som er uden for EU/EØS) deler vi personlige oplysninger med de lokale samarbejdspartnere, som er også placeret uden for EU/EØS (Grønland). Grønland er dog en del af det danske rigsfællesskab, og derfor svarer lovgivningen til den danske lovgivning i meget stort omfang, dvs. med ganske få undtagelser.

 

8. Dine rettigheder
8.1. Alle personer, som vi har persondata om, har en række rettigheder; til at få forkerte persondata rettet; til at få indsigt i persondata og få udleveret kopi; til at få slettet persondata; til at kræve begrænsning af behandling; til at gøre indsigelse imod behandling; til at tilbagekalde samtykke; til at kræve oplysninger om overførsel til lande og organisationer uden for EU; til at modtage oplysning om, hvordan vi behandler persondata; til at undgå profilering; til at klage over vores behandling af persondata.

8.2. Ret til at fravælge markedsførings-kommunikation. Du har ret til at fravælge at modtage marketingkommunikation fra Visit Greenland A/S, og du kan gøre det ved at:
a) Følge vejledningen om opt-out i den relevante marketingkommunikation,
b) Kontakte os via e-mail

 

9. Beskyttelse af personoplysninger
9.1. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med krypteret adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende af vores IT leverandører, for at afgøre om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

9.2. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

9.3. Ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige ved udvikling af vores digitale services og hjemmesider. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside, samt sender dig en email.

9.4. I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

10. Sidst opdateret
10.1. Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 24-05-2018.